Звуците во Скопје

Целовечерен концерт на неколку реномирани имиња, изведувачи на македонска етно и народна музика. Ансамбл Билјана, Нино Величковски како и Миле Кузмановски како специјален гостин на вечерта, ќе ни ја донесат македонската староградска музика и ќе ни покажат како звучело Скопје во минатото. 

19 Декември
сала Фросина, МКЦ
почеток 20 часот
Цена на карта 250 денари