Звонко Богдан

Присуствувајте на концерт на  легендата на староградската тамбурашка музика Звонко Богдан.  

Бидете сведоци на едно незаборавно доживување каде беспрекорниот глас на Звонко и неговата традиционална музика збогатена со оригинални тамбурашки  звуци ќе ви го доловат вистинскиот боемски живот и ќе ве исполнат со носталгични емоции.

Концертот ќе се одржи на 30.08.2019 (петок) со почеток во 20:00 часот во прекрасниот и луксузен комплекс Старо Буре, Кучково.

Влезниците можете да ги купите на веб страницата на „Купи карти за сѐ“ по цена од 1.950,00 денари со вклучено мени.


Побрзајте местата се ограничени!