Zvezde Granda Finale 2014/2015

zvezde grandaДолгоочекуваното финале на најгледаното балканско шоу Zvezde Granda сезона 2014/15 ќе се одржи во Скопје, во Арена Борис Трајковски. Датумот на случувањето е закажан за 12 јули, а почетокот ќе биде во 20 часот.

На овој натсан покрај главните финалисти, најавени се настапи и на најголемите балкански турбо фолк ѕвезди, воедно и судии на натпреварувањето Лепа Брена, Аца Лукас, Шабан Шаулиќ, Снежана Ѓуришиќ, Кеба, Ана Бекута и Драган Стојковиќ Босанац.

Билетите во предпродажба ќе бидат пуштени преку продажната мрежа на Купи Карти За Се.

Цените на билетите по категории се следниве:

Партер Стоење - 300 денари
Фан Пит - 700 денари
Вип Блок 13 - 1000 денари
Трибини Блок 2, 3, 4, 12, 14 - 600 денари
Трибини Блок 5, 6, 10, 11 - 400 денари
Трибини Блок 7, 8, 9 - 500 денари
М7, М8 и М9 - првите 3 реда се по 400 денари
од 4 до 7 ред се по 600 денари
Б1 и Б15 - 600 денари
од 11 до 15 ред - 400 денари


zvezde granda