Зорица Брунцлик, Мирослав Илиќ и Џенан Лончаревиќ

zorica brunclikПредновогодишно загревање со спектакуларен концерт на Зорица Брунцлик, Мирослав Илиќ и Џенан Лончаревиќ.
Започнете го последниот месец од годината со песна и веселба и не пропуштајте го концертот на едни од најголемите балкански ѕвезди.


Зорица Брунцлик, Мирослав Илиќ и Џенан Лончаревиќ
4 декември (петок), почеток 21 часот

Билети во предпродажба преку Купи Карти За Се.
Билетите за категоријата партер се веќе пуштени во продажба по цена од 400 денари.
Билетите за трибини до 5ти ред изнесуваат 600 денари, а од 6ти до последен ред изнесуваат 500 денари.

 

Почитувани,

 

Ве известуваме дека концертот е одложен на неодредено време. Повеќе информации ќе бидат објавени наскоро. Сите оние кои веќе купиле билети, можат истите да ги чуваат за следниот концерт или да ги рефундираат од продажните места од кои што ги купиле.