Златно славејче 2012

Најпрестижниот детски фестивал во Македонија, Златно Славејче ја резервираше Универзалната Сала за најмладите во пресрет на 42 - то издание на фестивалот...

festival za detska muzika


10 и 11 Ноември, Универзална Сала.
Претставите се закажани за 11:00 и 13:00 часот.
Билети во предпродажба во музичката продавница Пола Југотон, ГТЦ 1 кат и онлајн преку Купи Карти За Се, по цена од 150 денари.