Златно Славејче 2011

 

Фестивалот на детска песна


ЗЛАТНО СЛАВЕЈЧЕ 2011


zlatno slavejce 2011 festival za deca

 

Ќе одржи свои претстави на 12.11 и 13.11.2011 во Универзална Сала, со почеток од 11:00 и 13:00 часот.


Влезниците во продажба по цена од 150 денари на сите продажни места на ККЗС.


Со секоја купена влезница добивате подарок CD од фестивалот!!!