Златко Ориѓански и Бени Шаќири

Голем концерт на Златко Ориѓански и Бени Шаќири со пријателите, во Македонска Филхармонија.
20 Април, со почеток во 20.30 часот.

Билети во предпродажба преку продажната мрежа на Купи Карти За Се, по цени од 800, 1000 или 1200 денари.