ЖИВОТ-ПРЕМИЕРА НЕША БРИЏЕС

zivotНа Ваше барање доаѓа ЖИВОТ во Македонија!

НЕША БРИЏЕС доаѓа на 17 март во 20 часот во Домот на АРМ-Скопје да Ве ослободи од нервозата,
депресијата, стресот, лошите мисли и да ви донесе смеа, радост, еуфорија, забава и лудо поминато време. Затоа што само тој може да го направи тоа, затоа што енајдобар, луд, откачен, оригинален, свој и своеглав! Најдобриот стенд ап комичар на Балканот, Неша Бриџес само за Вас, ја носи својата најнова претстава (премиера) ЖИВОТво Македонија.

Карти во предпродажба преку продажната мрежа на Купи Карти За Се, по цена од 300 денари до 10 март, и 350 денари до 17 март.

dom na arm

Купи Карти За Се забранува било какви превземања на текстови и слики од оваа веб страна.
Сите превземања кои се без дозвола на Купи Карти За Се, ќе се сметаат за нелегални и
ќе бидат предмет на соодветна легална процедура!