Не ме лечи докторе, жити мајка!!!

Ne me leci doktore, pretstava vo univerzalna salaШто друго да се каже во поканата за еден настан, кога истиот е реприза од предходните два кои имале полна сала публика. Последен пат дополнителни столчиња во Универзална Сала се ределе за Џорџе Балашевиќ. 

 

Дојдете на "НЕ МЕ ЛЕЧИ ДОКТОРЕ, ЖИТИ МАЈКА" на 15ти Декември и почнете го новогодишното расположение на супер ниво.

Претставата за која зборува цело Скопје, мора да се доживее!

 

Билетите можете да ги набавите на продажните места на ККЗС, по цена од 250 денари.

Купете карта уште денес, затоа што добрите карти ги има во мал број!