Зимска Бајка

 

Бидете и Вие дел од "Зимската Бајка" заедно со реномираниот пијанист Дино Имери кој ќе изведе програма која ќе ги стопли Вашите срца!

Програма: Штраус, Равел, Чајковски, Лист, Рахмањинов и други изненадувања!

10 Декември, Камерна сала, Филхармонија на РСМ, почеток 20 часот
Билети по цена од 400 денари