Жељко Јоксимовиќ - Втор Концерт

Нова сезона, нов репертоар на новогодишниот концерт именуван Два Света, на балканската ѕвезда Жељко Јоксимовиќ.
МОБ, 23 декември, почеток 22 часот.

Билети во предпродажба по следниве цени 

Ред 23,24,25,26 - 1200 денари

Ред 1,2,19, 20, 21, 22 - 1600 денари

Ред 3,4,17, 18 - 1800 денари

Ред 5,6,14,15,16 - 2100 денари

Ред 7,13 - 2500 денари

Ред 8,9,10,11 - 3000 денари