Zeljko Samardzic

Ден на љубов и вино

zeljko samardzic

Жељко Самарџиќ 
13.02.2016 година
Арена Борис Трајковски 
старт 21:00 часот (вратите се отвораат во 19:00 часот)

Карти во продажба преку продажната мрежа на www.kupikartizase.com

mapa