Zeljko Samardzic

koncertВо најубавиот месец во годината.
Месецот на Виното и Љубовта ви го најавуваме миленикот на сите генерации, неповторливиот ЖЕЉКО САМАРЏИЌ!

Карти во предпродажба можете да најдете преку продажната мрежа на Купи Карти За Се!

Цената на билетите по категории е следнава:

Партер стоење - 400 ден

Партер седење - 600 ден

Галерија седење - 700 ден

Вип Галерија - 600 ден

Вип Партер - 700 ден 

mapa