Zeljko Joksimovic

Македонија ја има најгласната, но и најверната публика. Еднаш реков, во Македонија немој да пееш ако не знаеш. И сега го велам истото. Затоа во јуни ќе почнам од Скопје. Затоа што вие знаете да пеете, а и затоа што знам дека тој концерт на националната арена ќе биде идеален почеток на една голема концертна турнеја – изјави Жељко Јоксимовиќ.

zeljko joksimovic


Спектакуларен концерт на Zeljko Joksimovic
21 Јуни, Арена Филип Втори, влез: 19:00, старт: 21:00

Северна Трибина 300 денари
Западна Трибина 300 денари
Партер 200 денари
Фан Пит 400 денари

Билети во предпродажба преку продажната мрежа на Купи Карти За Се.