Zeljko Joksimovic - Dva sveta

zeljko joksiomvic dva svetaПоради големиот интерес и рекордно распродадени три концерти, Купи Карти За Се ви го најавува и четвртиот концерт на Жељко Јоксимовиќ и проектот ,,Два Света''. 4 декември во МНТ, предновогодишната магија продолжува... Влезници во предпродажба може да најдете преку продажната мрежа на ККЗС од денес, 27.11.2016 по 20ч.
Жељко Јоксимовиќ, еден од најпознатите балкански автори, создаде нов проект наречен Два света. Овој новогодишен проект, кој се крчкал неколку месеци, содржи преработки на најпознатите светски хитови и на хитовите на самиот пејач. Жељко со својот биг бенд и голема група на уметници на сцена, преку оваа изведба ќе се обидат да ја започнат новогодишната еуфорија поинаку од досега.

Билетите за ова новогодишно доживување ќе можете да ги најдете во предпродажба преку продажната мрежа на Купи Карти За Се.

zeljko joksiomvic dva sveta