Здравко Чолиќ - ВТОР КОНЦЕРТ

ЗДРАВКО ЧОЛИЌ СО ВТОР КОНЦЕРТ ВО СКОПЈЕ!

Од првиот концерт кој ќе се одржи во Вип Арената Борис Трајковски (10.11.2018) останати се уште само неколку Партер и Фан пит карти. На огромно барање на публиката закажан е и ВТОР КОНЦЕРТ на 17.11.2018.

Билетите ќе бидат пуштени во продажба ДЕНЕС (12.10.2018) во 12 часот, преку продажната мрежа на www.kupikartizase.com.