Здравко Чолиќ

Најголемата музичка ѕвезда на овие простори, легендарниот Здравко Чолиќ оваа есен ќе одржи голем концерт во Скопје!
10. ноември е датумот резервиран за незаборавна дружба со миленикот на сите генерации. Локација е Вип Арената Борис Трајковски.

Влезниците може да се набават преку продажната мрежа на www.kupikartizase.com.

Вип пакетите можете да ги наваите исклучиво на продажните места на Купи карти За Се