Здравко Чолиќ Превоз

zdravko colicТуристичката агенција Litium Globus Travel во соработка со Купи Карти За организира превоз од Скопје за концертот на најголемата ѕвезда на просторите на поранешна Југославија, Здравко Чолиќ.
Превозот на релација Скопје - Охрид - Скопје, изнесува 680 денари.

ВАЖНО!!!

*задолжително испратете ги своите име и презиме и контакт телефон на contact@kupikartizase.com. 

*последен рок за купување на превоз билет или пакет аранжман е на 26.07.2015

*поаѓање од Дрво Декор на 01.08 во 15:00 часот. Враќањето е веднаш по завршетокот на концертот

* за реализација на аранжманот потребен е минимум од 40 патници


За повеќе информации јавете се 02 55 14 300 / 078 248 568