Young Engineers

 

Young Engineers Skopje-Macedonia и Ресторан Амбрела ве канат на заедничка забава за целото семејство.

Инвестицијата во вашето дете е најдобрата инвестиција, а стекнатото знаење од областа на технологијата, инженерството и математика (STEM) преку уникатниот систем на LEGO® коцки е со непроценлива вредност. 

Предизвик: Градиме роботизирани LEGO модели и ги учиме вештините на иднината. Young Engineers e² – единствени лиценцирани програми за stem едукација кај нас, имплементирани во повеќе од 43 земји во светот,сега  достапни за Вас преку  Young Engineers Skopje Macedonia

Помогнете им на Вашите деца да се развијат во паметни и креативни генијалци кои ќе ги претставуваат следните генерации на иноватори, научници и програмери.

Сабота 06.04.2019 од 18:00-20:00 

Цена - 100 денари 

Локација: Ресторан Амбрела - Скопје ГТЦ (поранешно кафе Чао) 

Секој учесник ќе добие Сертификат за учество во едукативна работилница поддржана од Young Engineers Skopje-Macedonia и Ресторан Амбрела 

Програмате е намената за деца на возраст од 7+ години