XCLUSIVEE FREE STYLE

MotoriНајголемата светска атракција за првпат во Македонија.

Не пропуштајте ја оваа можност за незаборавна забава.

Цена на карта: 600 денари.

Картите можете да ги набавите во продажната мрежа на ККЗС и преку нашиот портал online.