XENIA во Скопје

На првиот ден од новата 2022 година во Скопје ни гостува долгоочекуваната XENIA, младата и прогресивна украинска дј-ка која е една од најголемите ѕвезди во подем во моментов, а потврда за тоа е фактот што од неодамна стана дел од www.analog-a.com артистите.

Сабота 01.01.2022
А1 Арена - Борис Трајковски
Старт: 23:00
Влезници во претпродажба во ЈУГОТОН и www.kupikartizase.com продажните места низ целата земја!!!
*Бројот на влезници ќе биде ограничен согласно капацитетите и максимално дозволениот број посетители.

Настанот ќе биде реализиран со почитување на актуелните и важечки протоколи за организирање на настани пропишани од Владата и Министерството за здравство