Xenia

За втората полусезона од ова лето во Скопје, имаме специјален настан со ексклузивна гостинка!!!

Во петок на 27 август во Скопје ни гостува младата и прогресивна украинска дј-ка

XENIA
www.facebook.com/djxeniaua

Петок 27 август
Стадион на АРМ - Градски парк Скопје (open air)
Старт: 21:00

Влезници во претпродажба по промотивна почетна цена од 600 денари во ЈУГОТОН и сите продажни места на КУПИ КАРТИ ЗА СЕ продажната мрежа, како и онлајн на www.kupikartizase.com

*Бројот на влезници ќе биде ограничен согласно капацитетите и максимално дозволениот број посетители.

Настанот ќе биде реализиран со почитување на актуелните и важечки протоколи за организирање на настани пропишани од Владата и Министерството за здравство