X Factor финале

x factor adriaНајпопуларното музичко шоу на балканот, полека се доближува до крајот на првата сезона, кој ќе биде крунисан со големото финале на 23 Март, во Комбанк Арена, Белград.

Во суперфиналето на X factor adria ќе се борат Тамара, Доктори, Лукијан, Даниел и Маид.

Купи Карти За Се организира пакет аранжмани кои вклучуваат влезница и превоз на релација Скопје - Белград - Скопје. Во пакет аранжманот не е вклучено патиничко осигурување.

Цените на пакет аранжманите се следниве:

Пакет аранжман за Фан Пит - 3100 денари

Пакет аранжман за Партер - 2800 денари

Пакет аранжман за Трибина 200 - 3100 денари

x factor adria mapa