White Sensation Beach Festival Vol 2

white sensation vol 2
Огромно задоволствo ни е да ви го најавиме второто издание на најголемото, најспектакуларното музичко шоу, кое во 2015 за прв пат му се случи на Преспа и во знакот на бело ја сплоти Македонија на едно место...

Најголемото збиднување под наслов White Sensation Beach Festival, годинава ќе се случи на 28ми јули (четврток).
Настан достапен за сите, под отворено небо, a ветува озвучување и осветлување кои ќе допринесат за перфектна забава. Огнометите и останатите ефекти ќе бидат вистински интересен декор на вечерта, а ноќното капење ќе биде предизвик за најхрабрите.

Модерната сензација White Sensation Beach Festival ја продолжува неговата традиција и дружба. Ова година се дружиме на место каде музиката и луѓето ќе придонесат атмосфера која не се заборава. Најголемата #WhiteSensation забава во регионот проследена со 5 диџеи и уште многу изненадувања на нивните настапи.

Настапуваат:
RICARDO
DARK CHILD
DJ BOBI
ALEKSANDAR GALOSK
I

и ѕвезда на вечерта
THE MISTER од Грција.

THE MISTER, ди-џеј кој ја освои публиката во Македонија. Со свои настапи во сите големи клубови во Македонија, а пред еден месец заврши успешна турнеја во Шведска.

Продажбата на влезници започнува на 1ви јули преку продажната мрежа на Купи Карти За Се, на денот на настанот влезниците ќе бидат по 200 денари.

Се гледаме на White Sensation Beach Festival заедно да испишиме нов лист на една нова успешна приказна :)