White Sensation Beach Festival

Сите во бело, од зајди сонце до изгреј сонце, на плажа, со спектакуларен стејџ, ноќно капење, UV и White Sensation ефекти, за прв пат ова лето во Преспа, Galaxy Beach - Претор.

galaxy beach pretor

Карти во предпродажба од 23/06/2015 по промотивна цена од 180 ден, преку продажната мрежа на Купи Карти За Се.

White Sensation Beach Festival
Galaxy Beach - Претор
24ти Јули
Старт: 18ч