White Dimension

Дали сме спремни за најдобрата журка во 2014?
Ви ја преставуваме оргиналната White Dimension - Macedonia журка.

white dimension


После двете изданија кои ја одбележија 2012 и 2013 на прагот е третото издание на кое не очекуваат 3 артисти од врвот на електронската сцена кој за прв пат ќе настапат пред Македонската публика.
8 часовно музичко лудило и раце подигнати за ултимативно доживување и сето тоа проследено со врвно осветлување и сценски ефекти, а придружувано со одлична домашна дј-ска поддршка.

Да го обоиме скопскиот саем во бело.
На 18 октомври облечи бело и биди дел од најголемиот хепенинг за 2014

Emma Hewitt
Ви го преставуваме добитникот на неколку музички награди за најдобар текстописец, вокалист и музички артист. Без конкуренција најголемиот вокал артист на светската електронска сцена.
Личноста која учествува на албумите на Armin Van Buuren, Dash Berlin, Cosmic Gate, BT, Gareth Emery, и многу други, директно од Австралија, хитмејкерот на Armada Records на Armin Van Buuren.
White Dimension за оваа година ви го преставува највозбудливиот концерт во живо на еден од најcлушаните музичари на планетава.
Dash Berlin & Emma Hewitt-Waiting, Armin Van Buueren & Еmma Hewitt-Forever is ours, Serge Devant & Emma Hewitt-Take me whit you, Cosmic Gate & Emma Hewitt-Be your sound, Cosmic Gate & Emma Hewitt-Not enough time, Emma Hewitt-Colours, Dash Berlin & Emma Hewitt-Disarm Yourself, Chris Lake & Emma Hewitt- Carry me away се само мал дел од нејзините ултраголеми хитови кој ќе ги слушнеме во живо.

Arctic Moon e човекот кој стои позади огромен број на песни и ремикси издадени за Armada на Armin Van Buuren и FSOE на Aly & Fila, ремиксерот на Dash Berlin, Armin Van Buuren, Aly & Fila, The Killers и многу други.

Beltek - како трето име кое ќе настапи на овогодинешното издание ви го представуваме човекот со огромен број оргинални изданија за Ministry of Sound, Armada, Black Hole и Global Underground како и голем број ремикси позади себе на артисти како Faithless, Gareth Emery и Tiesto  Редовно настапува на најголемиот светски фестивал - Ultra Music Festival а на 18 октомври за прв пат ке се претстави на Македонската публика и White Dimension.

Билети во предпродажба од вторник 15 септември по цена од 300 денари, од 6 октомври цената на билетите изнесува 350 денари, a од 17 октомври цената ќе биде 400 денари, истите можете да ги набавите преку продажната мрежа на Купи Карти За Се.