White Dimension 2013

zurka vo beloПосле 2012 години се одлучува да се направи нешто комплетно различно од се што се нуди на македонската електронска сцена. Грандиозна округла бина на средина на арената, ласерско шоу, спектакуларен декор, прекрасни танчерки придружувани од најдобрите македонски DJ-и заедно со легендарните:

1. Tomcraft
2. Marcell Woods
3. Mah Graham
4. Tucandeo

....и сето тоа комплетно во БЕЛО! Тоа што се случува на забавите White Dimension имаа можност да го видат само жителите на големите светски метрополи. Сега и ние ќе бидеме дел од таа атмосфера. Незаборавен помин е само една од работите кои може да се очекуваат, забавата ќе трае само неколку часа, сеќавањата на прекрасната вечер ќе останат засекогаш.

Второто издание на White Dimension се ближи - очекувајте навистина спектакуларна и незаборавна  вечер, со одлична музика и уште подобра атмосфера.

Доволно другите се забавуваа, редно е и нашата држава да добие настан од светски размери..

Билети преку продажната мрежа на Купи Карти За Се и онлајн на нашата веб страна www.kupikartizase.com

Цените на билетите се следниве:

Promo tickets - 250 денари - Распродадени
Starting tickets
(02.04 - 01.05) - 300 денариmapa na metropolis arena
Regular tickets (02.05 - 11.05) - 350 денари

VIP - Распродадено
Оваа категорија на билети се наоѓа на горниот спрат од Метрополис арената, странично позиционирана спрема бината и Dj-ите. Движењето на имателите на овој тип билети е дозволено насекаде освен во Super Vip делот.

Super Vip
Оваа категорија на билети се наоѓа на горниот спрат од Метрополис арената, со директен поглед накај бината и Dj-ите. Движењето на имателите на овој тип билети е дозволено во сите делови од арената.

18.03 - 11.05 - 500 денари

Super Vip пакет
4 Super Vip влезници + 1 флаша алкохол по избор (Eristoff, Sky, Bacardi, Martini, Tulamor) - 4500 ден (овие пакети можат да се купат само на продажните места на Купи Карти За Се)