We Are Family

Традиционалната ретро забава, поради големиот интерес кај публиката, овв година ќе се одржи на 23 ноември во А1 Арена Борис Трајковски, со почеток во 21 часот. Фамилијарно доживување и забава на кое учество ќе земат голем број македонски ретро диџеи како Драган Б. Костиќ, Дела, Price и многу други....

Влезници во предпродажба преку продажната мрежа на Купи Карти За Се.

Партер - 300 ден

Вип - резервација висока маса:

4 билети + 2 билети +1 шише виски - 4500 ден
4 билети + 2 билети +1 шише вотка - 4000 ден
4 билети + 2 билети +1 шише вино - 3000 ден

Фан Пит - резервација висока маса:
4 билети + 2 билети + 1 шише виски - 4000 ден
4 билети + 2 билети + 1 шише вотка - 3200 ден
4 билети + 2 билети + 1 шише вино - 2800 де