WDSF Меѓународен Танцов Натпревар

СКОПЈЕ ОПЕН 2011 во латиноамерикански и стандардни танци

Универзална Сала
Влезници: 1/2 Југотон
сабота,29 Октомври 20:00 часот
Цена на карта: 300 денари.