W.A.S.P.

metal bend

 

 

 

W.A.S.P. 24 ноември 2012, Mylos, Principal Club Theater, Солун. Почеток 19:30 часот.

Аранжман во кој е вклучен билет за фестивалот и организиран превоз изнесува 3350 денари и истиот можете да го купите онлајн преку Купи Карти За Се.