Влатко Стефановски и Мирослав Тадиќ

vlatko stefanovski koncertГолемите гитарски виртуози Влатко Стефановски и Мирослав Тадиќ повторно ќе седнат очи во очи и ќе ги вкрстат своите инструменти.
Овој пат, во прекрасниот амбиент на Куршумли Ан.
Концертот е на 19 август со почеток во 21 часот..
Ова е концерт за сите љубители на вистински добрата музика!

Генерален спонзор на концертот е Македонски Телеком и Т-Мобиле.

Медиумски покровители на настанот се: Нова Македонија, интернет порталот Република и Метрополис Радио .

Билети во предпродажба преку продажната мрежа на Купи Карти За Се, по цена од 500 денари.