Владо Јаневски, Тијана Дапчевиќ, Лозано

vlado janevskiВладо Јаневски, Тијана Дапчевиќ, Лозано со настап во летниот клуб Централ Парк.
Летната журка ќе се случи на 29 август, во Central Park (summer club), со почеток во 00:00 часот.
Билети во предпродажба преку продажната мрежа на Купи Карти За Се по цена од 250 денари.