Владо Јаневски

Големо задоволство ни е да ви објавиме дека легендарниот Владо Јаневски после пауза од скоро 10 години, ќе одржи голем концерт во живо во Охрид и тоа на веројатно наједкватната локација за неговиот тип на музика, Антички театар, на 05-ти август.

Вечерта на Илинден со почеток од 21 часот, публиката ќе може да ги слушне апсолутно сите хитови на Владо Јаневски, кој оваа година слави јубилеј- 25 години од неговата соло кариера. 

Влезниците ќе бидат пуштени во продажба од овој четврток (05-ти јули)  по следниве цени: 

500 ден ПАРТЕР

800 ден ТРИБИНИ