Владо Јаневски

Владо Јаневски со голем концерт по повод 25 години кариера.
16. Март 2019, Вип Арена Борис Трајковски.

Резервации висока маса, 4 влезници плус шише пијалок по желба, можат да се купат исклучиво на продажните места на ККЗС