Владо Георгиев

 vlado gorgiev

Најголемиот балкански заводник во моментов, Владо Георгиев после цели 10 години, доаѓа на голем солистички концерт во Скопје.

На 14 февруари, денот на љубовта и виното, во спортскиот центар Борис Трајковски, со хитовите на Георгиев, ќе добие една сосема поинаква форма и значење. Со оглед на тоа дека ова му е прв голем солистички концерт после цели 10 години во македонската метропола, Владо Георгиев сака да остане запаметен во македонската меморија. Иако важи за голем заводник, овој ден на љубовта ќе им го посвети на оние кои што сеуште веруваат во љубовта.

vlado gorgiev