Владимир Четкар

 

Концерт во Станица 26, Скопје на Владимир Четкар, еден од најголемите Македонски музички амбасадори во светот непосредно пред неговата турнеја во САД. 

 

Почеток 21:00 - Крај 23:00 

Вратите се отвараат во 20:00

Билетите по цена од 600 МКД во продажба преку продажната мрежа на Купи Карти За Се / www.kupikartizase.com