Vini Vici

Vini Vici

На 22 април во скопје доаѓа најголемата светска атракција во моментов, луѓето кои заедно со Armin Van Buuren се автори на најголемиот светски хит за 2016 и без конкуренција најбараните артисти на сите светски подиуми. Дами и господа, новите доминатори на светската електронска сцена - Vini Vici.

Актуелни со хитот “Great Spirit” заедно Armin van Buuren кој на Youtube има повеќе од 5 милиони прегледи а повеќе од 1 милион за првите две недели. Понатака актуелни со ремиксот на Hilight Tribe – Free Tibet koј na Youtube има рекордни 20 милиони преслушувања. Предвнодниците на новиот прогресивен звук кој ја превзема целата електронска сцена. Изданијата на Vini Vici издадени за Iboga records kako i WAO138 и Armada records на Armin Van Buuren веќе се вклучени во настапите на Armin van Buuren, Andrew Rayel, W&W, Hardwell, Tiesto, Paul Van Dyk, Aly & Fila, Alex MORPH, Ferry Corsten, Markus Schultz, Bryan Kearney, MarLo, Astrix, Ace Ventura, Standerwick, Yahel и останатиот дел на светската DJ-ска елита.

Хедлајнери НА ASOT, CREAMFIELDS, BOOM, TOMORROWLAND, TRANSMISSION, ULTRA, ELECTRIC DAISY CARNEVAL и сите поеминентни светски фестивали.

Во 2016 имаат рекордни 220 настапи низ целиот свет и конечно ќе го имаме задоволството да ги гледаме во целосно светло и кај нас. На 22 Април ќе настапат во Скопје, а локацијата на забавата ќе бидe објавени за неколку дена.

Продажбата на билети започнува во Среда преку продажната мрежа на Купи Карти За Се.
Утре ги објавуваме цените на влезниците и останатите артисти кои ќе бидат дел од целовечерната програма.