Весна Гиновска Илкова - Одложен

Македонската оперска дива Весна Гиновска Илкова, на голем, јубилеен концерт, заедно со Влатко Стефановски, Местра Бисера Чадловска, Љупчо Мирковски, Ивана Здравкова, Никола Стојчевски, Бобан Мирковски, Жарко Димоски, Баги Биг Бенд.

Фантастична музика, сублимат од тоа што Гиновска Илкова го работи и слуша.
За прв пат - промоција на извонредни млади оперски гласови!
За прв пат - Фантом од Операта во рок издание!

18 март, 20 часот, Голема сала на Филхармонија.

Поддржано од Министерство за култура,
Генерален спонзор Комерцијална Банка АД Скопје.
Спонзор НЛБ Банка.
Медиумски покровители Радио Бубамара, Слободен Печат и Телевизија 24.

Билети во предпродажба преку продажната мрежа на Купи Карти За Се, по цена од 800 денари.