РК Вардар - Мешков Брест

ЕХФ ЛИГА НА ШАМПИОНИ 2021/2022 ГРУПА А

Среда, 22 септември 2021 година со почеток во 20:45 ќе се одигра натпреварот

од второто коло на групната фаза на лигата на шампиони помеѓу

РК Вардар 1961 и Мешков Брест 

Цени по блокови:

  • Блок А2, А3,А5 и А6 по цена од 450 ден.
  • Блок 3,4,5,6,7,8,11,12,13,14,15 и 16 по цена од 400 ден.
  • Блок 1,2 и 9 по 350 ден.

 

Почнува продажбата на поединечните билети за првиот домашен натпревар од ЕХФ лигата на шампионите меѓу Вардар1961 и Мешков Брест.

Средбата е закажана за 22 септември со почеток во  20,45 часот во СЦ „Јане Сандански“.

Дозволено е користење на 30 отсто од капацитетот на салата, до максимални 1.800 лица.

Продажбата на билетите ќе се врши:
Онлајн на www.kupikartizase.com
и на сите продажни места на ККЗС низ Македонија (https://www.kupikartizase.com/Home/SalesLocations).На самиот влез секој гледач покрај билет ќе треба да покаже и:
* сертификат/потврда за извршена имунизација (вакцинација) од вирусот SARS-CoV-2, односно примена најмалку прва доза вакцина против заразната болест КОВИД-19 или
*сертификат/потврда за прележан КОВИД-19 во последните 45 дена, сметајќи од денот на оздравувањето, за лица над 18-годишна возраст.

Без соодветен сертификат/потврда нема да може да влезете во салата дури иако имате купено билет (сезонски или индивидуален) за натпреварите