VAKULA / TIJANA T

vakulaДраги пријатели, квалитетната хаус музика на голема врата се враќа во Скопје со двојно гостување на две од најсјајните ѕвезди на светската електронска сцена - VAKULA (Leleka / Bandura / Shevchenko) и TIJANA T (Abe Duque Records / Festplatten), како и екипа на талентирани локални DJ-и од редовите на BTKRSH и Drop Series.

Блок 20 // Сабота, 27 декември 2014 // старт: 23:00

VAKULA (Leleka / Shevchenko) ::: UKR
TIJANA T (ADR / Festplatten) ::: RS/DE
Andreas Hz (BTKRSH)
Apostolski (Drop Series)
Ulterior (BTKRSH / Thrive)
Marko Rikaloski (BTKRSH)

Билети во предпродажба преку продажната мрежа на Купи Карти За Се, по цена од 250 денари.