URIAH HEEP

URIAH HEEP
(A celebration - Life & works 1980-2019 tour)

Principal Club Theater
09.02.2019

Еднодневен аранжман со превоз и влезница

ПРОГРАМА 

Поаѓање од Скопје (паркинг пред хотел ВИП, спроти Скопски саем) во вторник, 09.02.2019, во 8 часот наутро.

Возење преку Граничниот премин Гевгелија-Евзони  кон Солун со повремени паузи по мотелите.

Пристигнување во Солун околу пладне и паркирање во близина на местото на настанот (секторот помеѓу Железничка станица и Пристаниште)

Слободни 7-8 часа  за индивидуална туристичка прошетка по Солун.

(Автобусот ќе биде отворен за потребите на групата од 19.30 до 20.30ч)

Почеток на концертот во 20.30 часот.

Собирање на групата по завршувањето на концертот на договореното место и заминување кон дома по истиот пат.

Пристигнување дома во недела 10.02.2019 во раните утрински часови.

 ПРОМОТИВНА ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ

3900 ден со влезница ПАРТЕР     

1650 ден Превоз                                                                       

Аранжманот опфаќа:

*автобуски ПРЕВОЗ
*ВЛЕЗНИЦА 

*организација на патувањето

Аранжманот не опфаќа:

* меѓународното патничко осигурување (може да го уплатите во туристичката агенција од каде што го купувате аранжманот)

  • За реализирање на аранжманот потребен е минимум од 15 патници

*задолжително да испратете ги своите име и презиме, број на пасош и контакт телефон на contact@kupikartizase.com 

ВАЖНО!!!

Пакет аранжманите се продаваат преку продажните места на Купи Карти За Се кои поседуваат лиценца за вршење на туристичка дејност и тоа: Скопје: 1/2 Jуготон, Гтц 1 кат, ТА Савана Центар, ТА Атлантис (Т.Ц. Бисер, Влае, Центар), Art Of travel, Asiba (спроти City Mall), ТА Стаф, Кисела Вода; Прилеп: ТА Атлантис; Битола: ТА Атлантис, Глобус Травел Сервис, Тео Травел ТА; Охрид: ТА Вис Пој, ТА Атлантис; Велес: ТА Мартин Травел; Куманово: ТА Јоцо Турс; Кичево: ТА Атлантис; Струмица: ТА Aтлантис, We Travel; Штип: ТА Атлантис, Еуротурс, We Travel; Струга: Турис Биро Полет; Тетово: ТА Атлантис, Патник-Вокер; Радовиш: ТА Атлантис; Кавадарци: ТА Атлантис; Крива Паланка: ТА Атлантис; Гевгелија: Дори Травел, ТА Атлантис; Кочани: Libero Travel; Приштина: Rave Travel;