United Colours of Trance Vol.2

ucot vol 2

После одличната забава со Penta и X-Dream, Digital Dance ви најавува уште подобро второ продолжение од фестивалот - United Colours of Trance, овој пат, заедно со ACE VENTURA (Iboga Records - CH) и DIGICULT - (Dacru Records - Bel)...
Листата на дји ќе биде дополнета..

За прв пат во Македонија:

Ace Ventura by Yoni Oshrat или познат исто како: Liquid Ace, Zentura, Easy Riders ,Children of Doc, Psysex е без сомнение водечкото име на светската електронска сцена. Boom во Португалија, Universo Paralello во Бразил, Solstice во Јапан, Glade во Англија ,Ozora во Унгарија, се само мал дел од светските фестивали на кој водечко име или “Headliner” е токму Ace Ventura. Тој е моментално најбукираното и најбараното име на сите светски забави од овој тип.

DigiCult е проект формиран во 2003 и е едно од оние имиња кое е во постојан подем. Зад себе носи бројни сингл изданија и еден голем куп ремикси како и колаборации со артисти од светската сцена. На 17 Април, DIGICULT ќе има промоција на својот најнов албум - Soul Samadi плус најдобрите траки од минатите албуми како и дел он нивните необјавени песни. Имаат издадено 3 студиски албуми кои се ремек дело за голем дел од музичките фанатици ширум светот. Настапуваат на секоја точка на земјината топка.

Билети во продажба преку продажната мрежа на Купи Карти За Се, по цена од 300 денари.