United Colours of trance

DIGITAL DANCE ви го најавува уникатното доживување наречено
UNITED COLOURS OF TRANCE FESTIVAL
Фестивал на 3 подиума, со неколку странски и 10 тина домашни артисти...


ucot


Настан посветен на љубителите на транс звукот и на оние од останатите електронски правци кои сакаат да ни се приклучат.

Retro trance stage:
X DREAM
(Germany), познат по проектите The Delta и C.O.P. После 8 години повторно во Македонија, овој пат исклучиво со ретро сет и најдобрите траки од нивните албуми од 1991-2001 (X Dream/The Delta/C.O.P)
.

Домашна подршка
Bushava Azbuka
Satellite
Dreamweb

Psychedelic trance stage:
PENTA (Portugal). Неговиот уникатен футуристички музички стил кој е мешавина помеѓу Psy, Dark, Full on Progressive ги прави високоенергични неговите сетови и ги зближува на едно место љубителите на сите транс стилови. Има издадено огромен број синглови ремикси и дури 6 студиски албуми.

Домашна подршка
Blisargon Demogorgon
Yudishtira
Try 2 Fly

Progressive trance stage:
За љубителите на прогресивниот звук ќе биде поставен и трет подиум на кој ќе настапат
Ivan Nikusev
Aleksandar Galoski
Navigator


Билети во предпродажба преку продажната мрежа на Купи Карти За Се, по цена од 350 денари.