Умри Мушки

stand up komedijaНеверојатна претстава која традиционално се игра на 02.02 секоја година, во Универзална сала.
Годинава со потполно нов стенд ап материјал.

Дознајте кој е двоцевка годинава...
Кој е вовче, а кој вагонче...
Кои се топли браќа, а кои се студени сестри...
Зошто и за што се држат обратните, а за што праведните...
Дојдете да се згазите од смеење и во духот на европската унија да го прославиме денот на св.Боки Великомаченикот, на којшто не му даваат да пуши во јавност.

Фантастичната петорка на македонскиот стенд ап Бојан Велевски, Весна Бејби Петрушевска, Ефтим Трајчов Ѓаурски, Никола Тодороски и Сашо Тасевски ќе ви го развеселат денот.

Билети во предпродажба во музичката продавница Пола Југотон, ГТЦ 1 кат и онлајн преку Купи Карти За Се, по цена од 250 денари.