UEFA Champions League

Лудогорец, дебитантот во групната фаза на UEFA Champions League за следната сезона, за соперници ги има носителите на трофеи од Лигата на шампионите, едни од најславните тимови во денешницата Real Madrid, Liverpool и Basel. Секој тим ќе изигра по 6 натпревари во групната фаза.
Лудогорец веќе ги објави закажаните датуми на дуелите со најтрофејните тимови во групата. Дуелите ќе се изграат на националниот стадион Васил Левски, во Софија.

uefa

Лудогорец - Реал Мадрид
1 Октомври, 20:45 часот

Лудогорец - Басел
22 Октомври, 21:45 часот

Лудогорец - Ливерпул
26 Ноември, 20:45 часот

За љубителите на фудбалот, Купи Карти За Се, овозможи пакет влезници за сите три натпревари.
Сектор А - 9150 денари

Сектор В - 7150 денари
Сектор Б и Г - 5650 денари

Превозот изнесува 1550 денари.

НАПОМЕНА!!!
Превозот за секој натпревар се наплаќа посебно (т.е. за посета на 3те натпревари потребни се 3 превоз влезници).

Цените на пакет аранжманите (3 влезници + 3 превози) се следниве
Сектор А пакет - 13 800 денари
Сектор В пакет - 11 800 денари
Сектор Б и Г пакет - 10 300 денари

***Купените ваучери се заменуваат со реални карти во продажните места од каде што сте ги купиле ваучерите после 20ти Септември. Оние кои купиле онлајн ваучери истите можат да ги заменат за реални карти во музичката продавница Пола Југотон ГТЦ 1 кат исто после 20ти Септември.
По купувањето на превоз билетот ве молиме оставете ги вашите име и презиме, контакт емаил адреса на contact@kupikartizase.com

stadion vasil levski