UEFA EURO 2021

 

 

Аранжман 1

13.06.2021 – Македонија – Австрија

Останати 28 карти, класа 3. Цена на аранжман карта + превоз – 250.

Поаѓање од Скопје на 12.06 на полноќ према 13.06. Предвидено време на патување 11 часа

Поаѓање од Букурешт на 13.06 во 21:00 локално веме

 

Аранжман 2

17.06.2021 – Македонија – Украина

Останати 32 карти, класа 3.

4 карти класа 2.

Цена на аранжман карта + превоз – 250 за класа 3, 280 за класа 2.

Поаѓање од Скопје на 16.06 во 20:00. Предвидено време на патување 11 часа

Поаѓање од Букурешт на 17.06 во 18:00 локално веме

 

Аранжман 3

Блок карти за двете утакмици – 480

Истиот распоред на организиран превоз

 

Картите секој од купувачите ќе ги добие на оставената е-маил адреса најдоцна до 3 дена пред почеток на натпреварот. Известување за местото на поаѓање од Скопје секој ќе добие на е-маил адреса.

Средствата се повратни во случај на откажување на настаните од страна на организаторот.

 

За секоја купена карта дополнително ќе бидете контактирани за превземање на дополнителни лични податоци како датум на раѓање и број на пасош.