U-RECKEN

urecken

Традиционално првата SUN Production журка во годината е во втората сабота од февруари...
Оваа година имаме специјален настан, промо журка за Tree Of Life Festival и гостувањето на еден од најплодните артисти во моментов

U-Recken - Dacru Records / Israel

Специјален гостин, најголемиот македонски амбасадор во моментов:

DJ Djantrix - Digital Om Productions

Домашна поддршка SUN Production djs:

DARE | SOUNDKILLAH | HUMANOID

Сабота 11 февруари 2017
Локација: ВИП АРЕНА мала сала С.Ц. Борис Трајковски
Старт: 23:00 часот

- Line array sound system
- Big light Show + Laser Show
- Led Screens
- Special Decoration

Влезници во претпродажба од среда 18 јануари по супер промотивна цена за првите 500 влезници од 350 денари, а потоа 400 денари, преку продажната мрежа на Купи Карти За Се низ целата земја.