TYZEE во Градиште

tyzee koncert

Дами и Господа, GRADISHTE SUMMER BEACH CLUB со гордост го најавува концертниот настап на најсветлата ѕвезда на македонското музичко небо!!!

TYZEE во живо со својот бенд!!!

Четврток 31 Јули,
Старт 21:00 Часот

Влезници во предпродажба по супер промотивна почетна цена од 200 денари во продажната мрежа на Купи Карти За Се!!!