TURBO ROK FESTIVAL

турбо рок фестивал

TURBO ROK FESTIVAL

Метрополис Арена, 11.03.2011 20:00

Балканските рок икони во борба против турбо фолк некултурата

Екипата на Турбо Рок Фестивал, кој ќе се одржи на 11 март во Метрополис Арена ја сочинуваат (од нашиот југ кон север)


  • Влатко Стефаноски  Трио (МК),
  • Дисциплина Кичме (Ср),
  • Забрањено пушење (БиХ),
  • Психомодо  Поп (ХР)
  • Лет 3 (ХР)
  • Големо финале, After Party во 2 ч. по полноќ со Поздрав Азри(ХР)!

Влезниците за шестчасовната програма по цена  од 600 денари ќе бидат во продажба од 12-ти јануари преку продажната мража на ККЗС!