TRYAMBAKA | ARHAIC

tryambaka

Bhooteshwara Records, Back To The Rituals & Distant Point
ви ги претставуваат:


TRYAMBAKA (Portugal)
ARCHAIC (Greece)

Домашна подржка:
Blisargon Demogorgon
Cosmic Dimension

13 февруари, Роџер Пијано, старт 23:00

Билети во предпродажба преку продажната мрежа на Купи Карти За Се, по цена од 300 денари.